top of page
Liese 51.JPG

U kunt bij mij terecht voor onderstaande zaken

Gezonde voeding

Hoge cholesterol, hoge bloeddruk

Prikkelbare darm syndroom: laag FODMAP dieet

Voedingsallergieën en -intoleranties

Ondergewicht

Emotie-eten

Werkwijze

Eerste consultatie (intake)

Duur: 60 - 90 min.
Prijs: € 70

De eerste consultatie is een uitgebreide kennismaking. Deze vormt de basis voor het opstellen van een advies op maat, dat werkt op lange termijn. We zullen het onder andere hebben over medische gegevens, wie u bent, wat u doet in het dagelijks leven en ook over jouw leef- en eetgewoonten. Daarnaast wordt geluisterd naar jouw verwachtingen en motivatie. Op basis daarvan stellen we samen haalbare doelen op die aan het einde van de eerste consultatie vertaald worden in enkele eerste concrete stappen. Zo kunt u thuis onmiddellijk aan de slag.

Tweede consultatie

Duur: 45 - 60 min.
Prijs: € 45

Ongeveer 1 week na de intake zien we elkaar terug in een 2de consultatie. Hierin overlopen we hoe de eerste stappen al verliepen. U krijgt nu uitgebreid advies en educatie rond uw hulpvraag, waarvan u ook een bijhorende brochure meekrijgt naar huis. Op die manier kan u thuis de voedingsaanpassingen stap voor stap uitvoeren.

Opvolgconsultaties

Duur: 15 - 30 min.
Prijs: € 30 - € 40

Tijdens een opvolgconsultatie luister ik hoe de voedingsaanpassingen verlopen. Daarnaast zorg ik voor verdere ondersteuning en motivering om de nieuwe gewoonten vol te houden. Bij moeilijkheden bedenken we samen oplossingen. Afhankelijk van uw vragen wordt bijkomende educatie gegeven. Bv. tips rond inkopen doen, menuplanning, lezen van verpakkingen, receptinspiratie, ... De frequentie en het aantal opvolgingen kan u zelf kiezen afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Terugbetaling

Afspraak annuleren

Ik ben erkend diëtiste door het RIZIV waardoor u recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling van de mutualiteit. Het bedrag dat u terug krijgt is afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit. Een terugbetalingsformulier kunt u downloaden via de link van uw mutualiteit.

Bondmoyson

CM

Liberale mutualiteit

Helan

Vlaams & neutraal ziekenfondsKan je toch niet aanwezig zijn op een gemaakte afspraak? Geen probleem. Je kan gratis annuleren tot 24 uur op voorhand. Bij laattijdig of niet verwittigen wordt de helft van het bedrag aangerekend.

Na mijn studententijd was ik er eindelijk klaar voor om de stap te zetten. Ik wou graag werken aan een gezonde levensstijl en mijn gewicht onder controle houden. Samen met mij zocht Liese naar haalbare doelen. Dankzij haar duidelijke uitleg, de motiverende gesprekken tijdens de opvolging en de lekkere recepten heb ik mijn doel bereikt. Na 6 maanden ben ik er klaar voor om deze levenswijze verder te zetten.

C. K.

bottom of page